Op deze pagina zullen de nieuwsbrieven verschijnen die drie á vier x per jaar zal uitkomen. U kunt ze gerust downloaden. Ze zijn in pdf-format te lezen of als flippage. Wilt u de brief automatisch in de mailbox ontvangen, geeft u zich dan op via onderstaand formulier of via de contact pagina en vink Nieuwsbrief Laudate aan. We wensen u, je veel leesplezier.
nummer 10, 1ste in 2020

....................

nummer 9, 1ste in 2015

Door omstandigheden heeft het langer geduurd om een nieuwsbrief uit te brengen. Toch zijn we erin geslaagd weer een mooie nieuwsbrief, extra dik uit te brengen. Het drie jaar bestaan, nog kort, maar met diepgang en vreugde komt aan het bod.

nummer 8, 3de in 2014

Een volle magazine met o.a. het Franciscusfeest, gevierd samen met de broeders van de Vermeerstraat, Nijmegen. Het vormsel van broeder Roel, Zomaarfestival in de wijk en natuurlijk nog veel meer nieuws en wetenswaardigheden..

nummer 7, 2de in 2014

Een nieuwe Lay-out heeft onze nieuwsbrief gekregen en een naam. Een bezoek aan mrg. Hurkmans en uitleg over ons dagelijks leven.

nummer 6, 1de in 2014

Onze zesde nieuwsbrief. Een brief met een voorstellen van onze postulant, een verhaal over de wijk waar we mogen wonen, br. Roel verteld over zijn weg die hij gaat en waarin hij zich herkent. Natuurlijk nog veel meer om te lezen..

nummer 5, 3de in 2013

Onze vijfde (derde van 2013) nieuwsbrief met gegevens over o.a: Onze nieuwe woonplek, verbonden zijn met de wijk, elkaar steunen en helpen waar we kunnen.

nummer 4, 2de in 2013

Onze vierde(eerste van 2013) nieuwsbrief met gegevens over o.a:Het huis waar we wonen wordt verkocht en 24uurs economie en evangelisch leven.

nummer 3, 1de in 2013

Onze derde (eerste van 2013) nieuwsbrief met gegevens over o.a: Een jaar na het starten van de communiteit, Milieuproject Stoutenburg en Kijk en Zie van de FB.

nummer 2, 2de in 2012

Onze tweede nieuwsbrief met gegevens over o.a: de inkeding en het noviciaat.

nummer 1, 1de in 2012

Onze eerste nieuwsbrief met gegevens over o.a: waar we nu wonen, ons habijt en onze levensvisie.

..............

...........................

Onze Nieuwsbrief Laudate

Klik op de Button en u ontvangt de niewsbrief 3 á 4x per jaar.